Administratie

Voorkeur voor persoonlijk contact

Wij gaan graag samen met u als ondernemer zitten om te bespreken hoe uw administratie het beste kan worden ingericht, tegen welke ondernemersvragen u aanloopt en hoe wij u hierbij kunnen helpen. Jaarlijks bespreken wij het concept-jaarverslag met u. En zo nodig komen wij bij u langs om u te helpen met uw administratie op uw eigen werkplek. Ook als u uw administratie komt langs brengen of even belt met een vraag, maken wij graag tijd voor u. Op het gebied van administratie kunnen wij veel voor u betekenen. Hieronder geven wij een toelichting bij een aantal veel voorkomende diensten die wij verlenen.

Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een (nieuwe) boekhouder / administratiekantoor, maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ook als u specifieke wensen heeft, kunt u dat altijd met ons bespreken.

Kosten

Wat betreft de kosten: wij brengen de door ons bestede tijd aan u in rekening, tegen een aantrekkelijk uurtarief. Daarmee heeft u belangrijke invloed op de hoogte van uw rekening: als uw administratie compleet en op de afgesproken wijze wordt aangeleverd, betaalt u minder dan wanneer de administratie niet netjes, niet compleet of vol onduidelijkheden zit.

Wat doen we voor u

Verwerking van administraties

Voor uw onderneming verwerken wij uw administratie. Dit kan op verschillende niveau’s : u kunt uw kas-, en bankadministratie en uw in- en verkoopfacturen bij ons aanleveren, waarna wij de gehele verwerking van uw administratie verzorgen. De gegevens kunnen ook (deels) in een bepaald format worden aangeleverd, waardoor de gegevens elektronisch kunnen worden ingelezen in onze boekhouding. U kunt echter ook uw administratie (deels) zelfs voeren, waarna wij uw administratie verder kunnen verwerken en het jaarverslag kunnen voorbereiden.

Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Opstellen jaarverslagen
Nadat wij uw administratie hebben ingevoerd en/of verwerkt, stellen wij uw jaarverslag op. Zo nodig kunnen ook tussentijdse rapportages of voorlopige jaarverslagen worden opgemaakt, bijvoorbeeld ten behoeve van de bank bij het verkrijgen van een krediet.

Salarisadministratie
Heeft u personeel in dienst, dan kunnen wij voor u de salarisadministratie verzorgen. Wij zorgen dat uw salarisadministratie up-to-date is. Aan de hand van uw gegevens verzorgen wij de loonstroken, die op uw gewenste wijze worden aangeleverd. Uiteraard wordt naar aanleiding hiervan ook de loonaangifte verzorgd.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op