Over Administratiekantoor Sinnige

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk in de relatie met onze klanten. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u weet met wie u te maken heeft.

Administratiekantoor A. Sinnige vof is een samenwerkingsverband tussen Annie en Kim Sinnige.

Bij deze stellen wij onszelf dan ook graag voor


Annie Sinnige-Dekker

Annie.jpg

Annie begon met het zelfstandig voeren van administraties in 1980 voor enkele bedrijven. Zij had toen al ervaring opgedaan met het vak op de afdeling administratie van enkele bedrijven en bij een administratiekantoor.

In 1984 is Annie daarnaast in deeltijd in loondienst getreden bij een administratiekantoor, waar zij tot maart 2008 heeft gewerkt. Het bedrijf was in deze tijd zoveel gegroeid, dat Annie voltijds in ons administratiekantoor is gaan werken. Annie heeft in al deze jaren veel ervaring opgedaan met het voeren van administraties voor veel verschillende soorten bedrijven: van ZZP-er tot Holding met werk-BV’s met het nodige personeel. Ook de ontwikkelingen op het gebied van belastingen en toeslagen worden steeds met belangstelling gevolgd en waar mogelijk (of noodzakelijk) toegepast bij onze klanten.

Kim Sinnige

Foto_kim1.jpg

Kim is als dochter van Theo en Annie grootgebracht met alles wat met administratie te maken heeft. Kim heeft een opleiding fiscale economie (HBO) en fiscaal recht (Universiteit) gevolgd en heeft in het bedrijfsleven (2000 tot en met 2011) veel ervaring opgedaan als belastingadviseur met als specialisatie omzetbelasting. In 2009 is Kim begonnen in het administratiekantoor.

Naast het voeren van administraties houdt Kim zich bezig met het geven van belastingadviezen – met name op het gebied van omzetbelasting (btw) aan andere administratiekantoren en ondernemingen, zowel ad hoc als op meer reguliere basis.

Rik Sinnige

Rik.jpg

Ook Rik is, als zoon van Theo en Annie opgegroeid in de administratie wereld. Rik heeft zijn aan de HEAO de opleiding bedrijfseconomie afgerond en is daarna hoofdzakelijk als controller werkzaam geweest in het bedrijfsleven. In deze hoedanigheid heeft hij veel ervaring opgedaan met het maken en analyseren van rapportages.

Begin 2016 heeft hij besloten zich bij het familiebedrijf aan te sluiten. Rik is een allround medewerker met als specialisme de loonadministratie.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op